BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, December 23, 2011

jamuan kelas 5 kindi

hello..opss,,assalamualaikum la..:)

ney eira nk post cite tentang jamuan kelas..
berikut adalah walimatul urus yang di tulis oleh penolong kami..
NUR AMIRA..hehehe

~JEMPUTAN KE MAJLIS PERPISAHAN 5 AL-KINDI~
Dijemput kepada semua kawan2 5 KINDI jamuan akhir tahun di adakan seperti butiran yang tertera;

Tarikh ; 1 Disember 2011 bersamaan hari Khamis
Tempat ; Jengka 13 (rumah ckgu..cari sendri la)
Pakaian ; Girlrs (bju form5 pink) Boys ( jersi form5 pink)
Aturcara ; Jamuan makan 12tghr-3ptg

*barang siapa yang ingin bermain 'present changce' sila bawa skali hadiah..5 dan keatas..
*pelajar perempuan datang awal lam kol 10 untuk membantu apa yang perlu.

*sebarang informasi akan diberitahu dari semasa ke semasa


2 la citernye..hehe,,nk dipendekkn cite..kami(girls only) bhgi tugas kami kpd beberapa kumpulan..kumpulan eira kne masak lauk untuk jamuan dan antara menu utama nye tertera di picture yang di bawah ney...





erm,,x tahula sdap ke x...kamu rase??hehe..pnat sgt,tp enjoy ar..
kt bwah ney ahli-ahli kelas 5 kindi..tp ade gak yang x dtg..(piqah) sdey la sbb dye kne ikut her fmily g family day..




erm,,pd 1 dec..kiteowg lpas msak kiteowg g la umah cikgu...ney la gelagat kami waktu kt dlm kereta..intan yg bwak kete..(walaupun sbnrnyer x dek lesen lg)hehehe...opss,,terlepas plak..kiteowg bwak skli la present skali utk main present change..










erm,,ney la mke2 chef terkenal...mak shamila yg ajar kiteorg masak ikan patin msak tempoyak...nyum2~,,sdapnyer...hehehe




selepas beberapa minit smpailah di teratak cikgu kelas kami iaitu PN.NOR HAFIZAH ZAHARI..besar jugak la rumah dye..hehe,,lepas solat zohor,kiteowg mkn la beramai-ramai..bes sgt..:)
hehehehehe..




em,,lpas makan kiteowg kemas balik umah cikgu..:) *pelajar yg baik adalah pelajar yg ske bantu gurunya..hehe(perasan plak)
urmm,,kiteowg siap menyapu,mengemop,membasuh pinggan,..byak la jugak nak kne buat tp kiteorang enjoy sangat..;)
aku part yg kne bsuh pinggan dan periuk skali..hehe,,..(tp pic aq bsuh pinggn 2 ade kt kwan aku lagi sorang)..tak boleh dah nak tunjuk kehandalan membasuh periuk..hahaaha








 lepas kemas umah cikgu kiteowg buat sesi memotong kek...hehe,,ney la muke x sabar2 nak potong kek..haha
kek bersejarah la ktekn (puteri yang cakap)hehe,,sowi puteri...










time ney la kiteowg paling sedih skali...sume nak balik dah..kiteowg tak tahu la boleh jmpe lagi ke x...ade yang pindah skola len(kuliah al lughah waddin)..ade yang g plkn..ade yg tak amik STAM..macam2 la..sedih sgt asenye:( ,bleh jtuh air mata lau teringat kembali kenangan lame...sobss~
mcm2 pahit manis kiteowg lalui untuk mnjalinkan silaturrahim yg sejati sbgai sahabat...ukhuwah fillah...








bak kata lagu shila amzah,memori tercipta.."mungkin disini kita kan terpisah,kenangan bersama tiada ku lupa,yg terpahit jua termanis semuanya bagiku terindah,ku ingati selama-lamanya.."(opss sori kalau suara x sedap)hehehe..:)sdey jugak bile teringat kenangan dulu2...:(






sdey sgt..aku harap korank batch 2011 form 5 kindi..jangan lupa aku tau,especially kat kawan2 aku yang g kt kuliah pekan 2..marilah kita sama-sama berjuang ke jalan ALLAH,,jihad fisabillah...amin ya rabbal alamin..ha!sblum terlupa jangan delete group 4kindi&5kindi 2 tau..2 la tempat nak berhubung ngn korank sume..:))





1 2000 orang like:

PuTeRi said...

hmm..so sweet..hhuhu..ridu saat2 tu en..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...