BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, December 17, 2012

makan makan makan

assalamualaikum readers yang dikasihi..
times 2 blogging..wow,,so excited nak cite pasal entri kali nie...tajuk makan makan makan... haha,,bukan pasal makan jer tau.. sume eirra nak cerite...
journey 2 n.9...wow,,hehe...
excited nak jumpe my kazen,die da keje upenyer..
kiteorang 1 family,family eirra,n family acik iaitu ACIK YG SUPERB .. kiteorang konvoi dr sg.buloh to kg celek..kat nilai..
kalau eirra naik kete,kompem tido punyer..tujuan nak pergi n.9 coz nak antar nenek eirra sakit,,sambil 2 buat reunion family besar encik mat & puan kamariah la.. tapi family alang yang cantik x datang coz ade hal...
family encik mat & puan kamariah (atuk ngn nenek eirra ler) ade 5 orang.. kiteorang dr sg.buloh pukul 10 malam..
then kiteorang singgah kat RNR DENGKIL nak rehat2 coz nenek eirra nak makan ubat.. sampai kat n.9 nak dekat pukul 12 jugak la...hah!! meme letih,rase macam nak tidur,,tapi bila dh eirra & intan (my beloved kazen) dh jumpe.. x dek rase nak tidur dh..nak tau x?? kiteorang borak dr pukul 12 sampai pukul 3...haha.. meme jadi burung hantu la kiteorang,,..orang sumer dh tidur,,kiteorang lepak2 kat dapur sambil makan dan borak(tak jadi plan nak diet) hehe..
die cite pasal pengalaman die keje,,macam2 la..die keje kat kedai makan taraf 5 star 2..die kongsi la sikit2 menu2 yg sedap2 kat situ.. hah!! nak tau x harga daging salai masak lemak cili padi kat situ mangkuk kecik 10 hinggit... what?? memang mahal la...semurah2 harga air soya,2 pun 2 hinggit.. 
keesokan harinye..






kami 1 family masak beramai-ramai macam kenduri pulak rasenyer...kiteorang masak siput sedut masak lemak cili api cmpur dgn rebung,,wow..mcm mane 2..hehe,,sedap giler..!! ha,,nak tahu x?? eirra first time tau siang siput sedut...hehe,,geli tau,siput gerak2..hidup lagi..
lpas makan kiteorang pun gerak nak balik..
happy gile berjalan kat n.9..nanti insyaALLAH ade kesempatan nak gi lagi... k.,sampai sini entri eirra kali nie,,..
*sorry kalau entri x bes..akuhanyamanusiabiase..
hehe..



just the way you're capital E

5 2000 orang like:

Ain Shazrin said...

Bestnya..In Shaa Allah next time Alang join ye. :)

Ain Shazrin said...

Bestnya..In Shaa Allah next time Alang join ye..semoga Opah gembira.

ridzuan sujari said...

sedap nye..nak cikit...=3

eiYrA said...

alang:oke2,,janji tau...sayang alang...

eiYrA said...

Ridzuan sujari: nak k?? mai la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...